Uutiset SharePointista tiimille

#TeamsTorstai-vinkkinä kuinka saadaan yhdistettyä SharePointin tiimiuutiset myös Teamsiin.

Teamsia on syytä ajatella käyttöliittymänä usean eri työvälineeseen tai tietoon. Yksi tapa tiedottaa tiimiläisiä asioista, on käyttää SharePointin tiimiuutisia (Team News). Nämähän nousevat hyvin esille Office 365:ssa ja SharePoint-mobiilisovelluksessa. Teamsiin niitä ei aiemmin mitenkään helposti saanut, mutta nyt on käytössä uusi liitin (Connector) jolla tiimiuutisista saadaan tiimille tietoa. Tämä antaa mahdollisuuden tiedottaa asioista organisaatiolle, ja kuitenkin pitää tiimiläiset ajan tasalla kaikesta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.