Yammer osaksi Teamsia

Miksi pitää väkisin Teams ja Yammer erillään? Tiimin oman keskustelun lisäksi on olemassa tarve jakaa tietoa laajemmin, saada apuja tiimin ulkopuolelta ja muutenkin hyödyntää koko organisaation innovaatio-voimaa. Yammer tulee tässä hyödyksi!

Yksinkertaisena “integraatioratkaisuna” käyttäisin Yammer-välilehteä, joka mahdollistaa Yammer-keskusteluun osallistumisen Teamsista poistumatta. SharePoint-sivustolle luodaan moderni sivu, johon liitetään Yammer -verkko-osa ja sivun julkaisun jälkeen se voidaan lisätä kanavan välilehdeksi. Tämä on joustava ja ketterä tapa vähentää kuilua käydä kirjoittamassa asioita Yammeriin Teamsista! Viestien vienti on helppoa copy-pastella. Etuja Yammerin työpöytäsovellukseen on se, että välilehti on Teamsissa muistuttamassa asiasta ja se voi näyttää suoraan oikean ryhmän sisältöä. Yammer -verkko-osakin on saamassa päivityksen parempaan lähiaikoina joten tämän hyödyntäminen on entistä helpompaa.

Voi myös luoda kanavalleYammer-liittimen ja saada tietystä ryhmästä tai aiheesta viestit myös Teamsiin.Tämä on yksisuuntaista, eikä Teamsista voi vastata Yammeriin. Varsinkin jospäivittäinen työ tapahtuu muualla kuin Yammerissa tämä voi olla hyvä heräte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.