Useamman tunnuksen käyttö Teams mobiilisovelluksessa

Yksi viimeaikaisista Teamsin mobiilisovelluksen päivityksistä mahdollistaa useamman tunnuksen lisäämisen sovellukseen samanaikaisesti. Tämä helpottaa tietysti tiimien ja vierastiimien välillä hyppimistä ja samalla sovelluksessa näkyvät tiimeissä olevat käyntiäsi odottavat ilmoitukset.

Uuden päivityksen myös myös ympäristöjen ja vierasympäristöjen välillä vaihto on nopeutunut huomattavasti – aina sen verran että tietyissä tilanteissa se on jopa erittäin nopea! Tässä jälleen yksi hyvä syy käyttää Teamsia aktiivisesti myös mobiilisovelluksen kanssa.

Tunnusten lisääminen

Ennen tätä uutta ominaisuutta oli hyvin hankalaa käyttää useampaa ympäristöä mobiilisovelluksen kanssa. Joko oli kirjauduttava ulos ja sisään tarpeen mukaan, tai sitten oli hyvä olla toinen puhelin toista aktiivista ympäristöä varten. Jälkimmäinen vaihtoehto ei varmasti ollut monella käytössä, itsellä oli onneksi demo/testipuhelin jota pystyi pitämään yhdessä ympäristössä jatkuvasti.

Tunnuksia lisätään menemällä Teamsin mobiilisovelluksen asetukset-valikkoon (tämä näkyy ylimpänä olevassa kuvassa).

Jos olet lisäämässä olemassaolevaa tiliäsi, valitse Sign into an existing account. Mikäli haluat luoda uuden Teams-ympäristön voit senkin tehdä Teams mobiilisovelluksen kautta.

Huom: Jos haluat poistaa tunnuksen: valitse organisaatio, mene asetuksiin ja kirjaudu ulos. Mikäli et voi kirjautua organisaatioon, et pääse valitsemaan mistään tunnuksen poistamista.

Teamsin mobiilisovellus on saanut mukavasti parannuksia kesän aikana. Tämän useamman tunnuksen käytön lisäksi myös sovellusten asetukset (mm tumma tila) ovat pysyneet aiempaa paremmin paikoillaan.

Huom: Kaikkia tunnuksia ei kannata heti lähteä lisäämään kerralla käyttöön. Suosittelen lisäämään vaikkapa toisen yleisesti käytetyn tunnuksen alkuun ja katsomaan miten se toimii sinun ympäristöissäsi. Tätäkin toimintoa varmasti kehitetään ajan kanssa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.