Muistitko? Teamsissa voi luoda kanavakokouksen myös mobiilisovelluksella. [Finnish]

Teamsin mobiilisovelluksessa on monta kätevää ominaisuutta, joista osa vain pitää tietää / tiedostaa jotta ne pysyvät muistissa. Yksi sellainen on kanavan nimen päällä “pitkä sormen painallut”, jolloin mobiilisovelluksellakin voi kiinnittää kanavan huipulle tai tiiminäytössä oikean yläkuvan pystyssä olevien … (kolme pistettä) valikon näpäytys josta pääsee hallitsemaan tiimejä, luomaan uuden tiimin, selaamaan tiimejä tai liittymään tiimiin koodilla. Nyt kuitenkin on syytä avata sovelluksen kalenteriosuus ja napsauttaa uuden tapahtuman luontia oikeasta alakulmasta. Pääset seuraavaan näyttöön:

Kuten nimikin kertoo, tästä näytöstä ollaan luomassa uutta tapahtumaa tai Teams-tapaamisen kutsua. Tavallisen tapahtuman voit luoda lisäämällä osallistujia ja lähettämällä heille tapahtuman kutsun. Se mikä jää helposti huomaamatta on, Jaa kanavalle joka liittää kokouksen kutsun kanavalle.

Valitsemalla Jaa kanavalle pääset valitsemaan tiimeissäsi olevista kanavista mille niistä haluat luoda kanavakokouksen. Kanavakokoukseenhan voivat liittyä kaikki tiimin jäsenet. Mikäli haluat erityisesti tietyt henkilöt mukaan kokoukseen, muistathan liittää heidät Lisä osallistuja-painikkeella mukaan kokouskutsuun jotta se menee heidän kalentereihinsa.

Kun kanava on lisättynä kutsuun, voit tietysti laittaa ajankohdat kohdalleen ja kannattaa lisätä tietysti kokoukseen kuvaus mistä oikein on kyse ja keitä odotat kokoukseen liittyvän.

Liittyminen kanavakokoukseen onnistuu tietysti mobiilisovelluksen kautta myös tuttuun tapaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.