TeamsFi -tapaaminen 15.4. (Teams Community Finland)

Kiinnostus Suomen Teams-yhteisöämme kohtaan on ollut hurjaa! Lomakkeen kautta on tullut jo yli 160 kiinnostunutta olemaan mukana tapaamisissa tai osallistumassa toimintaan vaikkapa esityksin. Teams-yhteisöstä, mikä se on, käytiin keskustelua myös 4.3. SPUG Online-tapaamisessa.

15.4. tapaamisessa on tarkoituksena esitellä ajatuksiamme yhteisöstä, jatkaa hyvin alkanutta keskustelua ja sopia aluksi yhdessä vähän pelisääntöjä yhteisölle sekä tietysti miten ja milloin tapaamisia pidetään jatkossa. Otan alustuksessa myös esille hiukan ajatuksiani miksi Teamsin kehittäjien mukanaolo on tärkeää toimivan Teamsin ekosysteemin kannalta.

Ensimmäiseen tapaamiseen tulee myös esityksiä. Sanna Keränen (Innofactor) muistuttaa kenelle Teamsin hienouksia oikein tehdään ja mitä se oikein tarkoittaa. Hilla Rämö tuo tehokäyttäjän näkökulmaa mukaan Flow-esityksen kautta. Kehittäjäosuus on vielä TBD, vaikka siihen onkin jo alustavia ehdotuksia. Lisää kuitenkin otetaan mielellään vastaan joten olkaa yhteydessä jos olette kiinnostuneita osallistumaan!

Paikan päällä tapahtuvan tapahtuman hyötyjä on myös mahdollisuus verkostoitua, keskustella ja kysyä vaikka Teamsista juomien ja naposteltavien merkeissä.

Lomakevastauksista kävi ilmi että jokaisessa tapaamisessa on oltava myös online-mahdollisuus mukana, koska kiinnostuneita on mukana useilta paikkakunnilta. Ensimmäinen tapaaminen onkin heti “hybrid”, johon voi osallistua paikan päällä mutta yhtä lailla viritämme mukaan online-yhteisön (Teams-kokous) jotta saamme mahdollisimman monta kiinnostunutta mukaan.

Aloitamme 15.4. klo 17 Innofactorin Campuksella (Keilaranta 9, Espoo) sijaitsevassa lounasravintola Blanccossa. Ilmoitathan vaikkapa minulle jos olet tulossa paikan päälle niin tiedämme varata sopivan määrän juomista ja naposteltavaa!

Tervetuloa mukaan!

Teams Community Finland 15.4. tapaaminen

Monday, Apr 15, 2019, 5:00 PM

Innofactor Oy
Keilaranta 9 Espoo, FI

23 Members Attending

Tervetuloa ensimmäiseen Microsoft Teams Community Finlandin tapaamiseen 15.4. klo 17 – 20. Tapahtuma järjestetään sekä paikan päällä Innofactorin Campuksen ravintola Blanccossa että Onlinena. Ilmoitathan paikan päälle tulostasi (/peruutuksesta) , jotta voimme varata oikean suuntaisen määrän tarjottavaa & juotavaa. Agenda täsmentyy vielä, alustavast…

Check out this Meetup →

Tule mukaan toimintaan: https://aka.ms/teamsfi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.