Teams mobiili: syötteen suodattaminen ja uusi valinta: nousussa

Teamsin mobiilisovelluksessa voi – kuten työasemasovelluksessa – suodattaa toimintasyötettä monipuolisesti jotta oleelliset viestit löytyvät helposti. Toiminto löytyy mobiilisovelluksessa syöte-näkymän takaa suppiloa tökkäämällä.

Mobiilisovelluksessa löytyy kuitenkin myös sellainen valinta, jota ei vielä ole työasemasovelluksessa käytettävissä: Nousussa.

Nousussa -ilmoitukset on Teamsin Delve, eli niitä postauksia, joita verkostosi (mm niiden tiimien jäsenet joihin kuulut) on pitänyt tärkeinä (tykätty, katsottu, kommentoitu). Tällä tavalla Delve pyrkii nostamaan esille viestejä, jotka ovat voineet mennä sinulta ohitse mutta muun verkostosi pohjalta ne olisivat sellaisia mitkä voisivat olla lukemisen arvoisia.

Teams ei kuitenkaan näytä ilmoituksia sellaisista tiimeistä, joihin et kuulu. Tämänkaltaisen ilmoitussyötteen avulla sellainen voisi kuitenkin mahdollisesti olla käyttökelpoinen (vrt Yammerin Discovery-syöte). Jos kehitys vie tuohon suuntaan, olisi se liike joka hämärtäisi Teamsin ja Yammerin käyttötarkoitusten rajaa vahvasti. Tässä vaiheessa ei tästä ole vielä ollut kuitenkaan mitään huhuja.

Nousussa toiminnon varjolla on hyvä kuitenkin tehdä tuttavuutta Syötteen suodattamisen mahdollisuuksiin, jotta Teamsista saa enemmän tehoja irti ja oleelliset viestit löytyvät helpommin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.