Linkki tiimiin

Teams sai taas pienen päivityksen, jolla on iso merkitys tiimien löytämisessä. Tiimin omistaja voi jakaa suoran URL-linkin tiimiin vaikka Yammerissa, intrassa tai .. sähköpostissakin.

Jos tiimi on julkinen, voi jokainen halukas liittyä tiimiin suoraan tuon kautta. Yksityisiin tiimeihin voi pyytää tuon kautta pääsyä, jolloin omistaja voi hyväksyä heidät sisään.

Tämä avaa mahdollisuuksia viestittää uusista tiimeistä ja luoda mahdollisuuksia yhä useampien osallistua tiimeihin. Yksi esimerkki voi olla yksikkötiimit, yrityksen yhteiset aiheet, vaikkapa FunClub tai toimintatapojen kehittäminen. Projekteissa taas voidaan jakaa linkki tiimiin projektin esittelyssä (intran uutinen, Yammer-viesti, jakelulistat, pikaviestit) jolloin nekin henkilöt, joita projektipäällikkö ei heti kutsunut mukaan, pääsevät helposti suoraan projektiin.

Ja sokerina pohjalla: linkki tiimiin voi olla siellä intran pikalinkeissä, navigaatiossa, työtilalistauksessa, projektisivulla tai uutisessa. Jos olet jo tiimin jäsen, pääset sillä suoraan tiimiin sisään..

Entäpä listaus työtiloista? Aiemmin ilman linkkiä joutui joko etsimään tiimin itse tai liittymään koodilla – nyt tiimit voi listata linkkeineen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.