Vähän uutisia vielä ennen lomia

Kesälomat lähestyvät, mutta vielä on hyvä paikka tuoda yksi #TeamsTorstai ennen heinäkuun taukoa! Uusia #Teams ominaisuuksia esittelyssä videossa!

  • Voit lisätä Teams-kokoukseen #PowerPoint-tiedoston esityksenä, toimii myös selaimella jossa työpöytää ei voi jakaa. Testatkaapa miten voitte viedä näin ladattua esitystä eteenpäin omaan tahtiin. Toimii muuten myös mobiililla, jolla myöskin voi ottaa esityksen haltuun sivujen vaihtamiseksi.
  • Tiimiin liittyminen koodin avulla. Tämä ratkaisee sen ongelman, miten voidaan jakaa tiimiin liittymistieto tiimien ulkopuolella (vaikka #Yammer:issa tai sähköpostilla). Toimii julkisiin ja yksityisiin tiimeihin
  • Tiimin arkistointi. Tiimin omistaja voi arkistoida tiimin ja asettaa samalla tiimin SharePoint-sivuston “vain luku”-tilaan. Tiimin omistaja voi myös purkaa arkistoinnin.
  • Huomasitteko samalla, että Tiimien hallintaan on ilmestynyt ratas-valikko Liity tiimiin tai luo tiimi-osion oikeaan laitaan?

Kiitokset kaikille lukijoille jo tässä vaiheessa! Teams-uutisointi ja vinkit jatkuvat elokuussa toisella viikolla lomien jälkeen! Tervetuloa lukemaan ja tykkäilemään näistä! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.