Tiimien ja kanavien asetukset

Mistä tiedän mitkä kymmenistä tiimin kanavista ovat käytössä? Voisiko jotain vanhoja kanavia poistaa, jotta tiimi olisi selkeämpi ja ymmärrettävämpi? #TeamsTorstai

Ensimmäinen pysäkki on Tiimin hallinta, jonne pääsee tiimin nimen perästä olevasta kolmen pisteen (…) valikosta. Kanavat-välilehdellä voi listauksen järjestää otsikoiden mukaan. Napsauttamalla Viimeisin tapahtuma otsikosta voi järjestyksen kääntää niin että aktiivisimmat tai hiljentyneet kanavat ovat ensimmäisenä.

Sitten onkin helppo katsoa, mitkä kanavat ovat hiljentyneet ja voi kysyä @osoittamalla kanavan tai tiimin nimeä, että onko kanavan keskusteluille ja välilehdille enää käyttöä. Jos ei, niin kanavan voi poistaa. Muistikirjat, Plannerit ja tiedostot säilyvät SharePointissa, joten varsinainen tuotettu sisältö ei katoa mihinkään.

Tuliko oltua liian hätäinen kanavan poiston kanssa? Tarve palauttaa kanavakeskustelu takaisin? Samasta kanavat-välilehdeltä on valittavissa aktiiviset kanavat tai poistetut kanavat. Poistettujen kanavien tiedoissa näkyy kanavan poistopäivä ja Palauta-nappi. Palautuksen voi tehdä 21 päivän sisällä poistosta, jonka jälkeen kanava poistuu lopullisesti. Lopullista poistumista odottavat kanavat lasketaan osaksi 200 kanavan tiimikohtaista rajaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.