Teams dokumenttienhallinnassa (hälytykset)

Onko eteen tullut tilannetta, jossa tiimiläisten pitäisi olla tietoisia jos tiimiin ladataan uusia dokumentteja? Mitäpä jos kyseessä on jokin toinen dokumenttikirjasto SharePointissa? Pitäisikö uudesta dokumentista kertoa tiimille automaattisesti? Flow osaa hoitaa tämän.

Tiimin Flow:t sisältävät valmiin mallin kertoa tiimille uusista dokumenteista. Oletuksena malli sisältää ehdon, jolla voidaan hallita sitä mistä kaikista tiedostoista hälytys luodaan. Ehtoja voivat olla mm nimi, polku tai tiedoston sisältötyyppi.

Yksinkertaisimmillaan halutaan tietää, kun tiettyyn kirjaston kansioon ladataan jokin dokumentti. Kanava, mihin tieto näistä halutaan, on syytä miettiä tarkasti. Tällä tavalla voi kuitenkin pitää tiimin yllä vaikka uusista ohjeista, tarjouspyynnöistä, esityksistä, tarjouspohjista jne. Ilman, että joka kerta on itse muistettava nostaa dokumentti keskusteluun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.