Flow ja Teams

#TeamsTorstai-uutisena julkistettiin Teamsin työnkulut (Flow) yleisesti saataville,uusia ominaisuuksia Flow sovelluksen myötä ja lisäksi myös FlowBotti. Näidenmyötä työnkulut ovat käytettävissä nyt(kyllä, jo nyt!) Teamsista käsin.Henkilökohtaisten työnkulkujen lisäksi on olemassa myös tiimin työnkulut.

Näiden avulla voi Teamsin ottaa entistä paremmin osaksi prosessia. Hyvänä esimerkkinä se, että vaikkapa dokumenttien hyväksyntäpyynnöt voivat tulla tiimiin tiedoksi ja toteutuksen niin, että useampi henkilö tiimistä  voi hyväksyä dokumentin. Sen sijaan että hyväksyntä osoitettaisiin vain yhdelle henkilölle ja vain hänelle tiedoksi. Tarvitseeko dokumentin olla samassa tiimissä? Ei, vaan se voi sijaita missä tahansa SharePointin kirjastossa.

Hyväksyntiä helpottaa myös oma hyväksyntänäkymä. Mistä sinne pääsee? Samasta paikasta vasemmasta laidasta …-valikon kautta mistä pääsee viimeisimmän päivityksen jälkeen Planneriin tai muistikirjoihin.

Mitä sillä botilla sitten tekee? Ajan kuluessa varmasti paljon enemmänkin, mutta tässä vaiheessa sillä voi käynnistää ajastettuja työnkulkuja käsin. Lähiaikoina sen avulla voi käynnistää manuaalisia työnkulkuja myös.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.