Planner osana Teamsia

#TeamsTorstai ja Plannerin parempi hyödyntäminen Teamsissa. 

Uutena ominaisuutena Teamsin vasen laita on saanut lisää toimintoja. Kolmen pisteen valikon takaa löytyy pääsy mm OneNoteen ja Planneriin. Tuolta löytyvästä Plannerista voit katsoa kaikki sinulle osoitetut tehtävät! My Tasks-näkymän lisäksi tuolla on myös Recent ja All -näkymät, joista jälkimmäinen näyttää kaikki Teamsin kautta luodut suunnitelmat.

Nämä ominaisuudet tekevät Plannerista entistä käyttökelpoisemman.

Luodessa uudessa tiimissä ensimmäistä Planneria, muista:

  1. Ennen kuin luot tiimille uuden suunnitelman, käy edes kerran kyseisen tiimin Plannerissa (tasks.office.com tai sovelluksella). Ryhmän/tiimin oletussuunnitelma luodaan vasta kun joku tiimiläisistä käy ensimmäisen kerran Plannerissa. Muuten Teams ehdottaa vain uuden suunnitelman luomista, joita ei saa Planner-sovelluksessa näkyviin – ainakaan vielä.
  2. Tuon pikakäynnin jälkeen voi tiimin oletussuunnitelman lisätä kanavalle normaalisti välilehtenä ja suunnitelma on löydettävissä myös Planner-sovelluksessa
  3. Jos uusi suunnitelma tuli kuitenkin luotua ilman vaiheen 1 käyntiä Plannerissa, pääsee Teamsista Plannerin koko näkymään valitsemalla välilehden oikeasta yläkulmasta “Siirry sivustolle”

Teams sai 29. sekä 30.1. useita uusia ominaisuuksia, joista yhtenä on tämä omien Planner-tehtävien kokoomanäyttö.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.