OneNote ja Teams

TeamsTorstai-vinkkinä OneNote.muistikirjat. Nyt (uusi ominaisuus!) on mahdollista lisätä olemassa oleva OneNote välilehdeksi. Tämä lisää tapoja hyödyntää Teamsia paremmin vanhojen työtilojen, muistikirjojen tai toisten tiimien kanssa. Huomioi kuitenkin käyttöoikeudet, muistikirjan lisääminen välilehdeksi ei niitä itsestään lisää. Nykyään kanavalle uuden muistikirjan lisäys luo aina uuden OneNoten osion sijaan.

Osa käyttäjistä voi jatkaa muistikirjaa käyttöä entiseen tapaan, samalla muut voivat osallistua muistiinpanoihin Teamsista käsin. Kaikki osapuolet löytävät oleelliset muistikirjat omasta tutusta työympäristöstä.  

Toinen skenaario, mikä tällä avautuu on saman muistikirjan hyödyntäminen useissa eri tiimeissä, esimerkiksi asiakasmuistiinpanot saadaan jaettuna sekä myynnin että asiakaspalvelun tiimeihin jolloin tieto on molemmilla käytettävissä.

Kolmantena on myös mahdollisuus tuottaa tietoa, vaikka pikaohjeita, keskitetyn tahon toimesta ja antaa kyseiseen muistikirjaan lukuoikeudet vaikka koko organisaatiolle ja jakaa muistikirja sopiviin tiimeihin lukemista varten.

Bonusvikki: Jos kopiot linkin tiettyyn OneNoten sivuun, se sivu muistikirjasta on heti esillä, kun muistikirjan välilehti avataan .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.