Miksi Teams eikä jokin muu ilmaistyökalu?

On olemassa erilaisia sovelluksia ja työkaluja, joita käytetään siihen mihin Teamsiakin. WhatsApp ja Facebook keskittyvät viestintään ja näitä näkee yllättävän paljon yritysmaailmassakin. Käytön helppous ja rooli organisaation ulkopuolella houkuttavat niitä käyttämään myös töissä. Miten varmistetaan etteivät yrityksen salaiset tiedot vuoda ulkopuolelle? Voidaanko laitteita hallita? Miten GDPR? Aika heikosti.

Entäpä Slack, joka on aito työkalu? Slackin ilmaisversio on huonosti organisaation hallinnassa (usein ei lainkaan), sen SLA/tuki ei vastaa maksullista (kuinka pitkään työtila voi olla poissa käytöstä?) ja sinne on taas omat tunnukset. Miten varmistetaan, että yrityksestä poistuneet työntekijät (tai ulkopuoliset) eivät pääse tietoihin käsiksi? Slack on hyvä työkalu, mutta Jos Office 365 on jo käytössä, kannattaa selvittää vastaako Teams tarpeeseen.

Käyttäjät muuttavat toimintatapojaan, kun he näkevät hyödyt ja edut ja ymmärtävät miksi muutos tapahtuu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.