Vinkkejä vieraskäyttöön

Vieraskäyttö kehittyy jatkuvasti, mutta siinä on kuitenkin vielä  asioita jotka kaipaavat vähän kiertoteitä. Sitä kannattaa kuitenkin hyödyntää! Asiakkaalle on helpompaa, että he kutsuvat toimittajan vieraana omaan työtilaansa.

Kun vaihdat Teamsissa vierasverkkoon, vaihdat itsesi väliaikaisesti toiseen tenanttiin.  

Ratkaisu: käytä selaimia ja siinä eri profiileja. Työpöytäsovelluksella teet töitä kotiverkossasi ja selaimessa vierasverkossa samanaikaisesti. Tämä sotii Teamsin yhtä ideologiaa vastaan: vähemmän työkalujen välillä vaihtelua mutta  helpottaa, kunnes vierasverkoissa työskentely kehittyy.

Jotta voit osallistua vierasverkoston kokoukseen on Teamsin työpöytäsovelluksen oltava auki vierasverkostossa. Selaimen kautta kokoukseen ei voi vielä liittyä (tulossa!). Jos tarpeen, vaihda työpöytäsovelluksesta verkostoa ja avaa tarvittessa oma kotiverkko selaimeen jos haluat multitaskata.

Vierasverkostossa toimiessa pääset osallistumaan keskusteluun ja muokkaamaan tiedostoja. Rajoituksia on, esimerkiksi Planner ei vielä tue vieraskäyttöä. 

Joskus työpöytäsovellus ei näytä omaa kotiverkostoa valintana, kun olet toisessa verkostossa. Silloin auttaa kun kirjautuu uudelleen sovellukseen sisään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.